JA HA ARRIBAT LA TARDOR!

 


Ja ha arribat la tardor! És per això que en els diferents espais d'aprenentatge estem introduint petits detalls sobre aquesta estació tan característica pels seus colors i les seves olors. L'olor de les castanyes, el tacte de les pinyes rugoses, el so de les fulles quan les agafem amb les mans, el gust de carabassa i mandarina, el color taronja i marró dels arbres...

Amb els més grans, ara que ja coneixen el funcionament de quasi totes les rutines i la dinàmica del dia a dia, ja comencen a fer petits propostes després del pati. Aquesta setmana han jugat amb els cèrcols de psicomotricitat, treballant una mica conceptes espacials com el dins i el fora, conceptes de quantitat com molts o pocs i també han contat quants nens i nenes hi havia a cada cèrcol. També han pintat amb pintura i hem fet un dibuix conjunt, ens encanta pintar amb pinzell i sobretot amb els mans! Però el que més els agrada és cantar cançons! Jocs de percussió, conèixer i recordar les cançons de la tardor i sobretot ballar-les! Els encanta ballar a totes hores!

Els més petits, han experimentat amb iogurt amb colorant i ha estat un èxit! L'han tastat, s'han pintat els uns als altres i han pintat sobre paper! Algun atrevit hi ha posat el peu i tot, que fred que estava!!

Es nota que es va acabant el primer mes a la llar, ja podem observar que es van socialitzant cada vegada més. Es busquen els uns amb els altres, comparteixen moments de jocs i es dediquen somriures!

Comentaris