NOU RACÓ DE JOC SIMBÒLIC A LA LLAR!!!

Aquest mes i en funció de les necessitats dels infants, s'ha considerat oportú canviar alguns espais de l'aula de "Les papallones".

Així, el racó de joc simbòlic s'ha convertit en una perruqueria. Des que vam iniciar l'any, els nens i les nenes constantment feien un joc simbòlic relacionat amb: pentinar, tallar cabells, etc. 

Per tal de donar més sentit al canvi d'espai, abans de muntar el nostre racó de perruqueria a la Llar, vàrem creure que seria més significatiu si abans anàvem a veure una perruqueria de veritat.
Així, ahir ens vàrem posar les jaquetes i vàrem anar a una de les perruqueries del poble. 

Allà vàrem poder veure de primera mà:
- Què s'hi fa?
- Com?
- Quins estris usa?
- Etc.

Observem com treballa la perruquera Janina


Provem la cadira on s'asseuen els clients quan van a tallar-se els cabells

Amb la Janina la perruquera, gràcies per tot!!!

En arribar a la Llar, no només vàrem veure si disposàvem de tot el material, sinó que també vàrem escollir el nom de la nostra perruqueria. Finalment anomenada: "Perruqueria Pelu". 

En definitiva, el nostre objectiu és vetllar pels interessos dels infants i poder habilitar els espais una mica en funció d'aquests per tal de treure tot el suc d'aquests interessos i que esdevinguin espais de joc on el nen/a sigui el protagonista.

La nostra perruqueria "Perruqueria Pelu!!"
Quins tipus de tallat de cabells podem fer a la perruqueria?




Comencem amb la primera clienta!!!




 Teniu ganes de venir a fer-vos un nou look a la nostra perruqueria?? Esteu tots convidats, us deixarem molt guapos/es!!!!























Comentaris