PORTES OBERTES VIRTUAL

Hola a tothom!

Avui us convidem a conèixer una mica més la nostra llar mitjançant una petita visualització on us farem una pinzellada de la nostra llar. 

La llar d'infants Petits Terraprims que es troba situada al poble de Camallera, municipi de Saus-Camallera-Llampaies (Girona), acull infants dels 6 mesos fins als 3 anys 

Vetllem per oferir espais on fomentar la convivència entre iguals, així com l'adquisició d'hàbits i rutines pròpies de la vida quotidiana. Potenciem les capacitats de l'infant, així com les actituds personals mitjançant propostes lúdiques, el joc i materials diversos que donin resposta a les necessitats i interessos dels infants.

Ens basem en l'escolta, el respecte, l'afecte i l'acompanyament per garantir el benestar de l'infant, la seva seguretat i autonomia.

Planifiquem sortides regularment per tal de promoure la curiositat i la descoberta del propi entorn, fomentant les vivències i aprenentatges que els resultin significatius. No hem d'oblidar que les sortides a l'entorn d'on formen part els infants esdevenen una font molt rica d'aprenentatges i ens possibilita viure i gaudir d'experiències de gran valor educatiu.

Voleu saber una mica més de nosaltres? Doncs no dubteu en visualitzar el  següent vídeo:



Si voleu saber alguna cosa més, no dubteu en contactar amb nosaltres!!

Les educadores, 
Sandra, Anna i Cristina.



Comentaris