Anem a veure tractors!!

Avui una mama ocellet ens ha xivat de bon matí que avui passaven la ITV dels tractors al pavelló, així que.. canvi de plans! Anem a veure els tractors!!

Ens hem posat les jaquets i ja de lluny ...
- Tractors!!!



Alguns ens hem quedat que no podíem ni tancar la boca de l'emoció! Només estiràvem els braços dels companys per anar més ràpid i veure-ho de ben a prop!

Un cop allà.. uau... al·lucinàvem!!



Ens hem fixat amb les rodes dels tractors, que eren molt més grans que nosaltres, hem vist que els tractors tenen llums, ...
També hem vist que quan arranquen el motor, els tractors treuen "fum" per la xemeneia que tenen! Però ep. no tots:
- Aquest no treu fum!!!
- Potser perquè és més nou aquest tractor, per això no treu fum...
A més, alguns ens hem fet la pregunta:
- Per què hi ha tants tractors aquí?
Hem explicat que els pagesos porten els tractors aquí perquè els senyors mirin si aquests tractors han de passar pel mecànic o no. Dit això, al veure que un tractor ja marxava:
- Aquest li han dit que no ha d'anar al mecànic Sandra!








També hem vist una "cosetxadora" que ens ha impressionat molt, sobretot quan l'hem vist en funcionament. Hem vist que te cadenes, unes escales molt altres, té unes rodes grans i les altres petites... I també hem observat de molt i molt a prop una embaladora!! Hem vist que encara tenia palla i quan l'hem perdut de vista...
- On està l'embaladora? Ja ha marxat perquè no ha d'anar al mecànic?












Tenim un munt d'anècdotes més del matí d'avui! Ha estat molt bonic veure l'emoció dels petits, les ganes d'estar allà i no voler marxar... Un matí genial!


Comentaris