Fem una sortida de tardor!!!!

Bones a tothom!!

Al setembre vàrem engegar un curs nou amb cares noves i sobretot, amb infants amb ganes de créixer, explorar, conèixer, aprendre, jugar i sobretot, passar-ho bé!!

Com que encara estem en procés d'adaptació fins a dia d'avui encara no havíem fet cap sortida per l'entorn. Però això va canviar el divendres passat, que amb l'arribada de la tardor, vàrem voler sortir a conèixer el nostre entorn proper i alhora, gaudir de les coses tan boniques que porta la tardor quan arriba!!

Vàrem posar-nos les jaquetes i... som-hi!!! 

Com que era la nostra primera sortida, vàrem començar per aprendre un munt de coses que, a poc a poc, anirem practicant i adquirint com és:

- Donar la mà als nostres companys.
- No baixar de la vorera.
- Mirar bé a costat i costat de carretera per assegurar-nos que no ve cap cotxe i podem travessar la carretera.
- Etc.

Però no només això... mentre anàvem caminant, vàrem obrir molt i molt els ulls per fixar-nos en tot allò que tenim al nostre entorn. Això ens va permetre veure que els carrers estan plens de lletres i números.

I després de caminar un xic... SORPRESA!!! Hem trobat elements de la tardor com: cargols, castanyes, fulles seques que fan música al trepitjar-les, bolets no perquè surten al bosc i estava un xic lluny, fulles de color vermell i groc... 







L'Adela observant com cauen les fulles dels arbres, sembla que ploguin fulles!!

La Paula experimentant amb la boca la castanya!



Agafem les castanyes del terra i... les llencem ben lluny 
a veure quina arriba primer a baix de la baixada!!!






Comentaris