Tastem i experimentem amb les fruites de la tardor!

Com ja sabeu, ahir vàrem anar a comprar a la botiga del poble fruites de la tardor com: taronges, mandarines, peres, pomes, raïms, magranes, moniatos i carbasses, però encara no sabíem per què els faríem servir.

Avui, quan hem despertat durant la rutina del "Bon dia" al follet del bosc, hem pogut descobrir el perquè de tot. Ens ha explicat que avui tindríem l'oportunitat de poder tastar i experimentar amb totes aquestes fruites!! Quina gana que ens ha entrat de cop!

Tan bon punt ens hem rentat les mans i ens hem posat les bates, hem començat a identificar què era cada fruita, ja que algunes no les coneixíem. També hem parlat de les seves característiques: colors, textures, mida... i també si la coneixíem o no i si ens agradava.

Quan ja sabíem que era cada cosa, ha estat el moment de començar a tastar i experimentar amb elles. N'hi havia alguna de fruita que ens ha encantat! El moniato i la carbassa molts no l'havíem provat, així que ens emportem una nova experiència, per alguns bona i d'altres no tant. 

També hem après a fer suc de taronja amb les mans, que posteriorment ens hem begut, que bo que estava!!!

A continuació trobareu un seguit d'imatges per jutjar vosaltres mateixos com de bé ens ho hem passat!!
Presentació de les fruites, les observem, toquem, identifiquem, olorem....

Comencem el tastet!


Com és la pela de la mandarina? Quina olor fa? Es menja? Sembla un cuc...

Intentem pelar la taronja entre tots, com costa!


Els més petits també experimentem!!

Fem suc amb la taronja!
Mentre fem suc, anem fent tastet...!

El resultat d'experimentar amb el moniato i la carbassa, per llepar-se els dits!!Provem el suc de taronja que hem fet.. boníssim!!
Comentaris