RELACIÓ FAMÍLIA - LLAR

La relació família - llar per a l'equip educatiu és molt important. Per aquesta raó, procurem mantenir una relació estreta, propera i de confiança mútua, ja que ambdues parts perseguim el mateix objectiu, facilitar un espai i acompanyament per a garantir el desenvolupament integral de l'infant.

Comunicació diària:

El contacte i la comunicació directe dia a dia amb les famílies és la nostra principal via per a posar a les famílies al corrent de totes les experiències que ha tingut l'infant a la llar. Durant les entrades i sortides és l'ocasió que tenim per compartir-ho. No obstant això, s'ofereix la possibilitat de buscar diferents moments per parlar més tranquil·lament en cas que sigui necessari.

A més a més, cada dia s'envia un email a les famílies explicant els aprenentatges i experiències viscudes més rellevants durant la jornada. En aquesta mateix correu, s'hi adjunten algunes fotografies significatives que complementen el que s'ha observat i desenvolupat durant aquest dia.

Finalment, i per tal de fer arribar la informació detallada de cada nen/a, disposen d'una agenda personal on s'anoten diferents aspectes relacionats amb els hàbits d'higiene, els àpats, el descans o qualsevol altre informació rellevant. De la mateixa manera, aquesta agenda no només és d'ús per a les educadores, sinó que les famílies també poden anotar-hi qualsevol informació que sigui d'interès per les educadores.

Entrevistes:

Abans de començar el curs, es convida a les famílies a fer una entrevista amb la finalitat de poder-nos conèixer i facilitar el procés d'adaptació de l'infant conjuntament. És una trobada per poder establir el primer contacte i relació.

S'ofereix la possibilitat de fer trobades periòdiques amb les famílies si és necessari. 

Participació:

Fomentem la participació de les famílies obrint-los les portes en la realització de diferents propostes que es van concretant al llarg del curs, sortidesfestivitats o projectesComentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOU RACÓ DE JOC SIMBÒLIC A LA LLAR!!!

PORTES OBERTES VIRTUAL

Arranquem el curs 20-21!!