EL DIA A DIA A LA LLAR

La quotidianitat juga un paper molt important en el dia a dia dels infants. Seguir sempre una rutina i procurar que la seqüència sempre sigui la mateixa, fa que els infants es puguin anticipar a què passarà. Aquest fet afavoreix directament a la seva seguretat afectiva, que serà la base per iniciar les seves primeres relacions amb els seus iguals.

Des de la llar és primordial el treball i la cura de tots els hàbits per potenciar la seva autonomia. Per aquest motiu, estructurem el dia a dia alternant els moments d'hàbits i rutines amb les estones de joc.

L'espai i els materials són crucials, així com el paper de la persona educadora. Tots els espais de l'aula estan pedagògicament pensats per poder satisfer una necessitat concreta. Sempre s'intenta que el clima sigui calmat amb l'ús d'un to de veu moderat. També donem molta importància als colors i a l'harmonia estètica de tota la llar, ja que pensem que tant l'ambient com el clima de l'aula repercuteix directament en el benestar dels infants.