Nou curs, noves vivències! 2023-2024

 

Durant el dia a dia a la llar d'infants es viuen molts moments quotidians on, amb un correcte acompanyament els podem oferir la possibilitat de ser autònoms, fet que els hi proporcionarà més seguretat i confiança.

Un d'aquests moments seria el moment de la fruita, on, durant la lliure circulació per dins l'aula al matí, s'ofereix un espai per poder esmorzar una mica de fruita. 
Ho fem proporcionant un vol amb macedònia de fruita, una cullera gran per servir-se, uns vols individuals i una cullera petita per menjar.
D'aquesta manera els que ho volen se serveixen la fruita segons la gana que tinguin, un cop han acabat endrecen els estris que han utilitzat al lloc corresponent i continuen amb la lliure circulació.

Des de la llar oferim l'espai, el temps i el material per a potenciar l'autonomia, però, sempre respectant els ritmes de cadascú i entenent que no tots estan en el mateix moment evolutiu. 
Per tant, si algun infant no es vol servir la fruita o no vol participar de manera autònoma i requereix la nostra ajuda, li proporcionem aquesta atenció.


       



Comentaris