QUI SOM?


La Llar d'infants "Petits Terraprims" es troba situada a Camallera, municipi de Saus, Camallera i Llampaies (Girona).  

Tot i de ser de titularitat municipal, està gestionada per l'empresa  ORIOEDUSERVEIS, SL

Actualment l'escola acull infants a partir de 6 mesos fins als 3 anys.

L'equip educatiu de la llar està format per la Cèlia Castro i en Jordi Ballesteros amb la titulació de Tècnic en Educació Infantil (TEI), i, per l'Anna Valls com a mestra d'Educació Infantil i directora. L'equip, juntament amb la resta d'equips que gestiona la mateixa empresa, desenvolupen el projecte educatiu de centre.

Som una llar d'infants rural i unitària, és a dir, que tenim un sol grup d'infants i som tres educadores fixes. El fet de partir d'un sol grup (1 grup bombolla), ens permet separar els infants no tan per edats sinó per moment evolutiu, atenent millor les seves necessitats bàsiques d'aprenentatge. Normalment, partim el grup en dos petits grups, els més petits i els més grans. Cada grup disposa d'una aula independent i d'una tutora referent. A part, hi ha una tercera persona de suport a les dues aules.

Nosaltres treballem per espais d'aprenentatge, metodologia que aposta perquè cada infant arribi al seu propi aprenentatge mitjançant el material pedagògic que se li proporciona. Cada aula té uns espais pedagògicament pensats, els quals hi ha material per a unes necessitats i per a un treball concret. Així doncs, funcionem a través de la lliure circulació d'aquests espais, respectant el ritme de cada infant, el moviment lliure i permetent que cada un explori segons el que li neixi de dins. A més, com no podria ser d'una altra manera, donem especial importància a la vida quotidiana, integrant els hàbits i les rutines com a base de l'aprenentatge.

SOM UNA LLAR PETITA I FAMILIAR!