Ves al contingut principal

QUI SOM?La Llar d'infants "Petits Terraprims" es troba situada al municipi de Camallera (Girona). Tot i de ser de titularitat municipal, està gestionada per l'empresa  ORIOEDUSERVEIS, SL

Actualment l'escola acull nens i nenes a partir de 7 mesos i fins als 3 anys. "Petits Terraprims" permetrà als vostres fills i filles:

- Fomentar la convivència amb altres nens i nenes de la mateixa edat.
- Afavorir el desenvolupament d'hàbits i actituds personals.
- Potenciar les capacitats motrius i intel.lectuals.La nostra metodologia es basa en potenciar, d’una forma lúdica, una actitud activa i investigadora en els infants i  els seus aprenentatges a partir del treball per Projectes, fomentant la creativitat, l’expressió de tots els llenguatges (plàstic, verbal, musical, matemàtic i Anglès), la lliure descoberta de l’entorn i les seves possibilitats. Prioritzem el treball sensorial en edats primerenques perquè és a partir de les experiències viscudes quan els infants interioritzen les seves capacitats i possibilitats.

Treballem totes les àrees de forma globalitzada a partir d’aprenentatges significatius, propiciant situacions de joc i activitats d’interès per als infants, fomentant la seva autonomia i l’educació en valors.

Des de l’equip educatiu donem molta importància al treball amb famílies, potenciant  la relació  família – escola,   valorant sempre la seva participació i implicació en tots els projectes , activitats i festes.

L'EQUIP EDUCATIU

Un equip és un grup de persones amb un mateix sentiment de pertinença. A la nostra escola tenim molt en compte això i treballem de manera cooperativa. Tot l'equip col.labora i participa amb una mateixa finalitat i motivació: l'educació i el benestar dels nostres infants.

L'equip està format per persones preparades i amb experiència, persones que a partir del nostre projecte educatiu volem millorar per tal d'assolir els nostres objectius.

Som conscients que són moltes les teories sorgides dins del món educatiu. Per això, el nostre equip aprofita tot allò que és funcional en el dia a dia, adoptant una actitud reflexiva i observardora per part de l'educadora deixant a l'alumne un espai cap a l'actitud activa i investigadora.


Pensem que l'educador/a acompanya als infants pas a pas perquè vagin fent camí, facilitant-los els mitjans per construir els seus aprenentatges.


Diàriament tenim l'oportunitat de reflexionar i créixer professionalment de la mà dels nostres infants creant uns forts lligams afectius.


Som conscients que l'educació és dinàmica i varia constantment, és per aquest motiu que tot l'equip educatiu segueix formant-se per estar al dia de les noves tècniques i models educatius.


L'equip educatiu de la llar està actualment format per l'Anna Valls amb la titulació de Tècnic en Educació Infantil (TEI) i la directora, Sandra Palomeras, mestra d'Educació Infantil.

Periòdicament es realitzen diversos cursos de formació per ampliar els coneixements del nostre equip educatiu (Primers Auxilis especialitzat en infants, Música, Psicomotricitat...).El nostre telèfon de contacte és 972.79.50.22


Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…
Ahir els nens i nenes de P3 de l'escola els Terraprims de Camallera ens van venir a visitar. No va ser un dia qualsevol, ja que fins fa pocs mesos eren els nostres companys d'aula i els trobem molt a faltar! Teníem moltes ganes de tornar-nos a veure i de quètornéssim a estar junts a la llar! Els nens i nenes de P3 ens van explicar un poema dedicat a la diversitat de nens i nenes que conviuen a l'escola que estan preparant per a la seva pròxima assemblea. Nosaltres vam decidir ensenyar-los que bé que ballem la dansa de la Castanyera i hofèiemtan bé que els nens i nenes de P3 van decidir moure l'esquelet amb nosaltres!!!

Tot seguit vam anar al pati on vam poder jugar lliurement amb els nostres companys i amics. Va ser un moment on van sorgir situacions de joc cooperatiu i també de joc tranquil per retrobar-se amb l'espai on els nostres companys van viure tantes experiències i van aprendre tantes coses!!!

Moltes gràcies per la visita eriçons!! Ara ens tocarà a nosaltres…