QUI SOM?La Llar d'infants "Petits Terraprims" es troba situada al municipi de Camallera (Girona). Tot i de ser de titularitat municipal, està gestionada per l'empresa  ORIOEDUSERVEIS, SL

Actualment l'escola acull nens i nenes a partir de 7 mesos i fins als 3 anys. "Petits Terraprims" permetrà als vostres fills i filles:

- Fomentar la convivència amb altres nens i nenes de la mateixa edat.
- Afavorir el desenvolupament d'hàbits i actituds personals.
- Potenciar les capacitats motrius i intel.lectuals.La nostra metodologia es basa en potenciar, d’una forma lúdica, una actitud activa i investigadora en els infants i  els seus aprenentatges a partir del treball per Projectes, fomentant la creativitat, l’expressió de tots els llenguatges (plàstic, verbal, musical, matemàtic i Anglès), la lliure descoberta de l’entorn i les seves possibilitats. Prioritzem el treball sensorial en edats primerenques perquè és a partir de les experiències viscudes quan els infants interioritzen les seves capacitats i possibilitats.

Treballem totes les àrees de forma globalitzada a partir d’aprenentatges significatius, propiciant situacions de joc i activitats d’interès per als infants, fomentant la seva autonomia i l’educació en valors.

Des de l’equip educatiu donem molta importància al treball amb famílies, potenciant  la relació  família – escola,   valorant sempre la seva participació i implicació en tots els projectes , activitats i festes.

L'EQUIP EDUCATIU

Un equip és un grup de persones amb un mateix sentiment de pertinença. A la nostra escola tenim molt en compte això i treballem de manera cooperativa. Tot l'equip col.labora i participa amb una mateixa finalitat i motivació: l'educació i el benestar dels nostres infants.

L'equip està format per persones preparades i amb experiència, persones que a partir del nostre projecte educatiu volem millorar per tal d'assolir els nostres objectius.

Som conscients que són moltes les teories sorgides dins del món educatiu. Per això, el nostre equip aprofita tot allò que és funcional en el dia a dia, adoptant una actitud reflexiva i observardora per part de l'educadora deixant a l'alumne un espai cap a l'actitud activa i investigadora.


Pensem que l'educador/a acompanya als infants pas a pas perquè vagin fent camí, facilitant-los els mitjans per construir els seus aprenentatges.


Diàriament tenim l'oportunitat de reflexionar i créixer professionalment de la mà dels nostres infants creant uns forts lligams afectius.


Som conscients que l'educació és dinàmica i varia constantment, és per aquest motiu que tot l'equip educatiu segueix formant-se per estar al dia de les noves tècniques i models educatius.


L'equip educatiu de la llar està actualment format per l'Anna Valls amb la titulació de Tècnic en Educació Infantil (TEI) i la directora, Sandra Palomeras, mestra d'Educació Infantil.

Periòdicament es realitzen diversos cursos de formació per ampliar els coneixements del nostre equip educatiu (Primers Auxilis especialitzat en infants, Música, Psicomotricitat...).El nostre telèfon de contacte és 972.79.50.22


Entrades populars