Ves al contingut principal

ESPAI FAMÍLIES
Benvolgudes famílies!


us oferim aquest espai a fi que formuleu suggeriments, comentaris, .. o bé plantegeu preguntes o dubtes que pugueu tenir.


Tanmateix, també es pot utilitzar com a espai d'intercanvi d'opinions o per a qualsevol tema que us pugui interessar.Fins ara!


Les educadores
Aquest document parla sobre el tema de l'adaptació dels infants a l'escola els primers dies. És una eina d'ajuda als pares per tal d'entendre aquest procés que, a vegades, resulta una mica difícil i on donem orientacions per tal de facilitar l'adaptació i la incorporació dels vostres fills i filles a l'escola.CRÉIXER AMB TÚ (part I)

CRÈIXER AMB TU (part II)

Us oferim aquesta petita guia per a pares  i mares d'infants de 0 a 18 mesos i de 18 a 36 mesos.
Hi podreu trobar temes d'atenció bàsica a l'infant,  d'alimentació i higiene, de comunicació i interacció , de la importància del joc, etc.... com també altres aspectes relacionats amb el desenvolupament dels infants en aquesta etapa.GUIA D'ATENCIÓ PRIMERENCA DE 0 3 ANYS


Aquesta guia de 0 a 3 anys, és principalment pràctica i té un notable caràcter preventiu i orientatiu.  Mostra  com és el desenvolupament evolutiu de zero a tres anys, possibles signes d'alerta i pautes d'estimulació per edats, amb l'objectiu d'ajudar a crear un entorn favorable i estimulador per als infants, així com detectar qualsevol desfasament evolutiu i facilitar els mitjans adequats per a la seva solució.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…
Ahir els nens i nenes de P3 de l'escola els Terraprims de Camallera ens van venir a visitar. No va ser un dia qualsevol, ja que fins fa pocs mesos eren els nostres companys d'aula i els trobem molt a faltar! Teníem moltes ganes de tornar-nos a veure i de quètornéssim a estar junts a la llar! Els nens i nenes de P3 ens van explicar un poema dedicat a la diversitat de nens i nenes que conviuen a l'escola que estan preparant per a la seva pròxima assemblea. Nosaltres vam decidir ensenyar-los que bé que ballem la dansa de la Castanyera i hofèiemtan bé que els nens i nenes de P3 van decidir moure l'esquelet amb nosaltres!!!

Tot seguit vam anar al pati on vam poder jugar lliurement amb els nostres companys i amics. Va ser un moment on van sorgir situacions de joc cooperatiu i també de joc tranquil per retrobar-se amb l'espai on els nostres companys van viure tantes experiències i van aprendre tantes coses!!!

Moltes gràcies per la visita eriçons!! Ara ens tocarà a nosaltres…