ESPAI FAMÍLIES
Benvolgudes famílies!


us oferim aquest espai a fi que formuleu suggeriments, comentaris, .. o bé plantegeu preguntes o dubtes que pugueu tenir.


Tanmateix, també es pot utilitzar com a espai d'intercanvi d'opinions o per a qualsevol tema que us pugui interessar.Fins ara!


Les educadores
Aquest document parla sobre el tema de l'adaptació dels infants a l'escola els primers dies. És una eina d'ajuda als pares per tal d'entendre aquest procés que, a vegades, resulta una mica difícil i on donem orientacions per tal de facilitar l'adaptació i la incorporació dels vostres fills i filles a l'escola.CRÉIXER AMB TÚ (part I)

CRÈIXER AMB TU (part II)

Us oferim aquesta petita guia per a pares  i mares d'infants de 0 a 18 mesos i de 18 a 36 mesos.
Hi podreu trobar temes d'atenció bàsica a l'infant,  d'alimentació i higiene, de comunicació i interacció , de la importància del joc, etc.... com també altres aspectes relacionats amb el desenvolupament dels infants en aquesta etapa.GUIA D'ATENCIÓ PRIMERENCA DE 0 3 ANYS


Aquesta guia de 0 a 3 anys, és principalment pràctica i té un notable caràcter preventiu i orientatiu.  Mostra  com és el desenvolupament evolutiu de zero a tres anys, possibles signes d'alerta i pautes d'estimulació per edats, amb l'objectiu d'ajudar a crear un entorn favorable i estimulador per als infants, així com detectar qualsevol desfasament evolutiu i facilitar els mitjans adequats per a la seva solució.
Comentaris

Entrades populars