Estrenem nous espais al pati!!!!

Aquest mes d'abril ha estat molt especial pels Petits Terraprims perquè hem estrenat dos nous espais al pati!!!!!

Per una banda, hem estrenat el sorral amb sorra, ja que teníem l'espai però no hi teníem prou sorra perquè complís la seva funció.

Per l'altra banda, hem estrenat el nou espai pels nadons de la llar. Un espai gran de cautxú ballat on les petites erugues es poden desplaçar lliurement, sense perill que es puguin posar  a la boca pedres o altres elements que poden trobar per terra!! 

Els nens i les nenes hem volgut seguir tot el procés des de ben a prop. Durant els dies que hi va haver els treballadors creant aquests espais hem sortit al pati a fer una ullada de com treballaven, quins materials utilitzaven, com ho feien, el camió que portaven, etc.

Així, va haver-hi moments inesperats com el divendres, que estaven dinant i tot d'una vàrem veure com en Xavi, el paleta, utilitzava la grua del camió, així que ens vàrem aixecar ràpidament de la taula per sortir a fora i poder veure com ho feia. Ens vàrem quedar ben boca-badats!!!

Han estat moment molt significatius i gratificants per a nosaltres!! Ara no sabeu com els estem gaudint aquests nous espais!!!!

Estem molt i molt contents!!!!!



Arriba el camió a la llar!

Observem com s'aixeca el remolc!!

Amb una pala en Xavi va omplint el carretó ple de sorra





Descobrim per què fa servir la sorra que transporta amb el carretó!!


Aprofitem per fer una volta al camió i veure com és, les rodes, que té miralls, que té una grua, que és gran, etc.






 Mentre dinem... ep!!! Hem de parar i sortir cap a fora per observar com s'enlaira la grua!!!!



I ara..... unes fotos del resultat!!!!!





Comentaris