Què mengen les formigues?


Dins de la nostra unitat didàctica: els insectes i jo, els petits terraprims es van formular una pregunta:

Què mengen les formigues?


La resposta no ha sigut fàcil de trobar però els hi vam proposar que deixessin menjar a fora el pati per tal de comprovar què menjaven. Avui hem decidit deixar fruita a fora el pati i per sorpresa dels nens i nenes  hi hem trobat un munt de formigues!!!

Nosaltres també hem volgut menjar fruita així que hem aprofitat per manipular lliurement diferents peces de fruita com: kiwi, plàtan, mandarina, taronja, llimona, poma, pera i raïm.Durant el transcurs d'aquesta activitat els petits terraprims han anat perdent la vergonya i han provat totes les fruites, s'han omplert les panxes sense parar, han fet suc amb les molles de mandarina, taronja i llimona però també hem aconseguit fer suc amb el raïm i les maduixes!! No ens hem oblidat pas d'olorar les peces de fruita però també les peles que ens han agradat molt!!! Però les mans no paraven i és que teníem molta feina en esclafar les peces de fruita més toves, queixalant les més dures, fent sopa de fruita i trossejant tot el que hem trobat al nostre abast!


Que bé que ho hem passat i com ens ha agradat poder experimentar amb un aliment tan present en el nostre dia a dia com són les fruites!!

Comentaris

Entrades populars