Ha nevat a la llar!!!

Els Petits Terraprims ens hem equipat amb jaquetes, gorros, bufandes, sabates i guants per sortir al pati i és que avui no ha sigut un dia qualsevol, ni de bon tros, avui hem pogut gaudir de la neu!!!

Tots hem coincidit en afirmar que la neu era molt freda i tant que ho era!!! Fins i tot ens ha fet amagar les mans a la butxaca!!! Però no s'hi ha estat ben poca estona perquè ho volíem tocar tot! Tot tenia un color diferent i una textura ben peculiar.
No podíem parar de girar el cap per veure com queia la neu del cel i com es quedava a les nostres jaquetes, caputxes, taules, joguines... L'hem tocada, manipulada i els més valents inclús s'han atrevit a tirar-la als companys!!!

Quina gràcia ens ha fet veure la neu i quina sort que hem tingut al poder-la perseguir, empaitar i fins i tot tocar-la. Ha sigut molt divertit poder veure la cara d'alegria i il·lusió de tots i cadascun de nosaltres i veure com el paisatge del nostre pati, ple de colors s'ha tenyit de blanc per uns minuts i ens ha regalat moments tan màgics!!

Si no us ho creieu, mireu les fotos i jutgeu-ho vosaltres mateixos!!Comentaris

Entrades populars