Passa al contingut principal

Ha nevat a la llar!!!

Els Petits Terraprims ens hem equipat amb jaquetes, gorros, bufandes, sabates i guants per sortir al pati i és que avui no ha sigut un dia qualsevol, ni de bon tros, avui hem pogut gaudir de la neu!!!

Tots hem coincidit en afirmar que la neu era molt freda i tant que ho era!!! Fins i tot ens ha fet amagar les mans a la butxaca!!! Però no s'hi ha estat ben poca estona perquè ho volíem tocar tot! Tot tenia un color diferent i una textura ben peculiar.
No podíem parar de girar el cap per veure com queia la neu del cel i com es quedava a les nostres jaquetes, caputxes, taules, joguines... L'hem tocada, manipulada i els més valents inclús s'han atrevit a tirar-la als companys!!!

Quina gràcia ens ha fet veure la neu i quina sort que hem tingut al poder-la perseguir, empaitar i fins i tot tocar-la. Ha sigut molt divertit poder veure la cara d'alegria i il·lusió de tots i cadascun de nosaltres i veure com el paisatge del nostre pati, ple de colors s'ha tenyit de blanc per uns minuts i ens ha regalat moments tan màgics!!

Si no us ho creieu, mireu les fotos i jutgeu-ho vosaltres mateixos!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…

Pintem amb el cos!

Aprofitant l'estiu, el bon temps i les nostres infinites ganes de descobrir tot el que tenim a l'abast avui, els Petits Terraprims han pintat amb el seu cos! Si, si, ho heu llegit bé, hem pintat amb el cos: sense paper ni pinzells, sinó amb mans i panxes!! Una vegada hem entrat a l'espai que hem dedicat a la pintura ens hem assegut i hem començat a manipular, tímidament la pintura. Ben poca estona ens ha fet falta per començar a pintar-nos braços, cames i inclús cares! També hem pogut comprovar com es barregen els colors i és que hem quedat tots pintats de color rosa!

Us deixem les fotos perquè pugueu veure vosaltres mateixos la feinada que hem tingut avui!