Art i Joc a la tardor


Aquesta setmana, els "Petits Terraprims", hem començat la nova Unitat didàctica, titulada: "L'Art i Joc a la tardor" i ens hem hagut de posar mans a l'obra per tal de poder crear el nostre nou racó; el "Racó de la Tardor". Les famílies ens heu ajudat molt a l'hora de recollir tot el material que necessitàvem....moltes gràcies!!

A principis de setmana vam dibuixar un arbre a la nostra aula i l'hem anat vestint de mica en mica, tot posant-li fulles seques i de colors molt diferents que hem anat trobant pel pati, fruits de la tardor que hem portat de casa o inclús animals que han aparegut avui i que donen encara més vida al nostre arbre de la tardor(un cargol, un esquirol amagat i un niu amb ocells!)

Però no us penseu pas que és l'única activitat que hem fet aquesta setmana, sinó que a més a més també hem iniciat projectes nous com: el lògic-matemàtic, l'anglès i hem continuat amb la música i els racons que tant ens agraden i tant ens fan gaudir.

Quin racó de la tardor més xulo que ens està quedant i quines experiències tan divertides que estem vivint tot creant-lo!!!
Comentaris

Entrades populars