Passa al contingut principal

Estrenem la nova Unitat didàctica amb una sortida molt especial!!!

Estrenem la nova Unitat Didàctica "Els papes i les mames se'n van a treballar" amb moltes ganes i il.lusió!! Ja us anirem informant de les properes sortides ide totes les sorpreses que estem preparant conjuntament amb vosaltres les famílies!! I aquesta setmana ....com no podia ser d'una altra manera hem anat a visitar el Supermercat "Can Navalls" on treballa en Miquel el pare de l'Èlia.  Després d'una bona excursió hem arribat al Supermercat on hem vist un munt de coses per comprar i per a menjar: verdures i fruites, galetes, llet, cereals, iogurts i moltes coses més!! En Miquel ens ha explicat moltes coses interessants i l'àvia de l'Èlia....ens ha donat una ...xocolatina a cada un! Mmmmm què bona. Moltes gràcies per aquesta visita tant fantàstica!!
I avui.....tot seguint amb la temàtica dels oficis....hem anat a buscar les pintes i raspalls del "Racó de la perruqueria" i les hem utilitzat com a estris per pintar! Ens hem posat les bates....i hem realitzat una sessió d'"Expressió Artística" molt divertida: suquem les pintes i els raspalls a la pintura i fem com si raspalléssim el paper, estampem les punxes, barregem els colors.....quins dibuixos més bonics!!
Quina setmana més intensa i quantes coses que coneixem ja dels oficis dels nostres papes i mames!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…

Pintem amb el cos!

Aprofitant l'estiu, el bon temps i les nostres infinites ganes de descobrir tot el que tenim a l'abast avui, els Petits Terraprims han pintat amb el seu cos! Si, si, ho heu llegit bé, hem pintat amb el cos: sense paper ni pinzells, sinó amb mans i panxes!! Una vegada hem entrat a l'espai que hem dedicat a la pintura ens hem assegut i hem començat a manipular, tímidament la pintura. Ben poca estona ens ha fet falta per començar a pintar-nos braços, cames i inclús cares! També hem pogut comprovar com es barregen els colors i és que hem quedat tots pintats de color rosa!

Us deixem les fotos perquè pugueu veure vosaltres mateixos la feinada que hem tingut avui!