Passa al contingut principal

Com ens agrada fer coses amb els papes!!!

Aquesta setmana hem fet un munt d'activitats amb famílies!!!El dilluns vàrem rebre  una visita sorpresa: van venir la Marta i l'Arnald...els pares de la Laia....a fer-nos el "Taller de la maleta viatgera" i a explicar-nos moltes coses del seu animal-titella "la cabreta".  La Laia ens va ensenyar un conte d'animals molt xulo: es tractava d'endevinar les diferents ombres dels animals...què divertit!! Vam endevinar molts d'animals i reproduïr els seus sons! I després...tots junts...vam representar la Capsa-conte "El llop i les 7 cabretes" que és el conte preferit de la Laia.  Uns fèiem de cabretes...d'altres de llop.....vam ajudar a posar-li pedres a la panxa...i vàrem acabar cantant la cançó  del "Llop ferotge......tú de por no me'n fas gens!" Moltes gràcies per venir Arnald i Marta!!!
I ahir al matí vam anar a visitar "L'avi Pep" el restaurant on treballen els pares de l'Izan , la Maribel i en Johhny per tal de conèixer l'ofici de cuinera i de cambrer!!  Vam arribar i ens havien preparat unes taules petites a l'entrada molt xules.......Els més grans vam ajudar a parar la taula: portar els gots, els plats,.....què divertit!!! Ho hem fet molt bé! Vam conèixer la cuina per dintre i els diferents espais...Uauuu quantes olles i cassoles!! En Johhny i la Maribel ens havien preparat un súper esmorzar: una macedònia de fruites boníssima, pà amb formatge i pernil dolç......i de postres....una xocolatina per a cada un de nosaltres!! Moltes gràcies Johnny i Maribel ! Ens ha agradat molt la visita i hem après moltes coses!!I quants oficis ja coneixem!! La setmana que ve continuarem visitant els oficis que tenim al nostre entorn!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…

Pintem amb el cos!

Aprofitant l'estiu, el bon temps i les nostres infinites ganes de descobrir tot el que tenim a l'abast avui, els Petits Terraprims han pintat amb el seu cos! Si, si, ho heu llegit bé, hem pintat amb el cos: sense paper ni pinzells, sinó amb mans i panxes!! Una vegada hem entrat a l'espai que hem dedicat a la pintura ens hem assegut i hem començat a manipular, tímidament la pintura. Ben poca estona ens ha fet falta per començar a pintar-nos braços, cames i inclús cares! També hem pogut comprovar com es barregen els colors i és que hem quedat tots pintats de color rosa!

Us deixem les fotos perquè pugueu veure vosaltres mateixos la feinada que hem tingut avui!