Ves al contingut principal

Ooohhh..el nostre Tió no troba el camí de la llar! Anem a buscar-lo pel poble!!!

Aquest matí, els "Petits Terraprims" ens hem trobat una sorpresa al "Racó del bon dia": el nostre TIÓ ens ha escrit una carta!! "Bon dia Petits Terraprims.....vinc dels boscos de Camallera i tinc mooollta gana i fred. No trobo el camí de la llar...que em podeu venir a buscar?" Quina emoció!! El nostre tió necessita ajuda!! Ens hem abrigat i hem sortit molt contents a buscar el nostre estimat Tió!! Anàvem cantant i cridant pel carrer...."Tió...on ets? Ja venim..."  Hem preguntat a la fleca, a la carnisseria, a la cafeteria....fins i tot a l'Ajuntament!! I no l'havien vist per enlloc. L'hem buscat per parcs, plaçes i carrerons. Hem decidit anar a esperar-lo al tren!! Però hem esperat una estona i no n'ha passat cap. Hem continuat el nostre camí entre fulles seques, branques i arbres....però el Tió no surt per enlloc. Hem decidit tornar a la llar....potser l'estona que hem estat fora ha vingut!! Hem anat al pati....i sabeu on l'hem trobat?? Amagat a sota el castell!! I quina fred i gana que tenia!! Com que feia molt de temps que no el veiem hem anat a buscar el nostre "Botiquí de les emocions" per a fer-li una revisió mèdica: si té febre, si està content, si necessita una tiirita....Li hem fet uns petits retocs i ja tenim el nostre tió entre nosaltres...què contents que estem!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…
Ahir els nens i nenes de P3 de l'escola els Terraprims de Camallera ens van venir a visitar. No va ser un dia qualsevol, ja que fins fa pocs mesos eren els nostres companys d'aula i els trobem molt a faltar! Teníem moltes ganes de tornar-nos a veure i de quètornéssim a estar junts a la llar! Els nens i nenes de P3 ens van explicar un poema dedicat a la diversitat de nens i nenes que conviuen a l'escola que estan preparant per a la seva pròxima assemblea. Nosaltres vam decidir ensenyar-los que bé que ballem la dansa de la Castanyera i hofèiemtan bé que els nens i nenes de P3 van decidir moure l'esquelet amb nosaltres!!!

Tot seguit vam anar al pati on vam poder jugar lliurement amb els nostres companys i amics. Va ser un moment on van sorgir situacions de joc cooperatiu i també de joc tranquil per retrobar-se amb l'espai on els nostres companys van viure tantes experiències i van aprendre tantes coses!!!

Moltes gràcies per la visita eriçons!! Ara ens tocarà a nosaltres…