Ves al contingut principal

Gràcies famílies per aquests fantàstics tallers!!!

Aquest mes de maig i de juny hem realitzat el Projecte de Treball "La meva família", un projecte que hem volgut compartir amb tots vosaltres per tal d'apropar les famílies a l'escola, els seus interessos i inquietuds. Us hem convidat a participar en diferents tallers i hem pogut gaudir de la vostra companyia! En Josep i la Martina, el pare i germana de la Laia, ens han ensenyat a fer gaspatxo i hem pogut manipular i conèixer i tastar algunes verdures! La Pepa, en Miquel i l'Elisenda, la família de la Ximena i en Jordi, ens han ensenyat els noms dels animals en anglès i els seus sons! La Marta, l'Arnald i la Laia, la família de la Núria ens han fet un Taller de pedres de riu: hem experimentat amb pedres de totes mides i les hem pintat de tots colors! La Marta i en Blai, la família de la Nora, ens han fet un Taller de collarets: hem enfilat i pintat macarrons i ens han sortit uns collarets molt bonics! La Cristina, la mare de l'Ariadna ens ha fet un Taller de cuina: hem fet pinxos de fruita (meló, pinya,síndria, maduixes...) Mmmmmm què bona i refrescant! La Marta i l'Agnès, mares de la Maria i la Laura, ens han vingut a fer un Taller de titelles: ens han ajudat a confeccionar unes titelles molt xules amb un munt de materials! La Mercè, la mare de l'Adrià ens ha vingut a fer un Taller de cuina molt dolç: hem el.laborat bombons de xocolata amb nocilla, coca i xocolata calenta! L'Alba i la Roser, mares de la Bruna i en Miquel ens han vingut a fer un Taller de Modelatge: hem confeccionat figures de plastilina de tots colors!!
I la Neus, mare de l'Aniol, ens ha vingut a fer un Taller de Turisme: hem viatjat per tot el món coneixen diferents països i les seves tradicions! Com hem gaudit amb les visites dels nostres pares, la seva companyia i les activitats que hem fet! Moltes gràcies a tots per la vostra participació, sense vosaltres aquest Projecte no hagués estat possible!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…
Ahir els nens i nenes de P3 de l'escola els Terraprims de Camallera ens van venir a visitar. No va ser un dia qualsevol, ja que fins fa pocs mesos eren els nostres companys d'aula i els trobem molt a faltar! Teníem moltes ganes de tornar-nos a veure i de quètornéssim a estar junts a la llar! Els nens i nenes de P3 ens van explicar un poema dedicat a la diversitat de nens i nenes que conviuen a l'escola que estan preparant per a la seva pròxima assemblea. Nosaltres vam decidir ensenyar-los que bé que ballem la dansa de la Castanyera i hofèiemtan bé que els nens i nenes de P3 van decidir moure l'esquelet amb nosaltres!!!

Tot seguit vam anar al pati on vam poder jugar lliurement amb els nostres companys i amics. Va ser un moment on van sorgir situacions de joc cooperatiu i també de joc tranquil per retrobar-se amb l'espai on els nostres companys van viure tantes experiències i van aprendre tantes coses!!!

Moltes gràcies per la visita eriçons!! Ara ens tocarà a nosaltres…