Passa al contingut principal

Anem a buscar el nostre Tió!!!

Avui els "Petits Terraprims" hem tingut un matí molt emocionant: hem anat d'excursió a buscar el nostre Tió!!
El Tió ens ha trucat per telèfon a l'hora de l'esmorzar i ens ha dit que tenia fred, gana i estava molt sol, i si el podíem anar a buscar. Aleshores hem decidit anar-lo a buscar pel poble: ens hem posat les jaquetes i xino-xano hem anat preguntant a la gent, comerços i botigues si havien vist el Tió!!
L'hem buscat pels parcs, places, carrers, darrera els arbres, a la carnisseria, al Bar Lluís..........i per fi...ens han donat una pista....l'havien vist pels volts de l'Estació. Hem enfilat camí cap a l'estació i hem pogut veure passar dos trens. Què emocionant!! I si el Tió havia arribat amb tren de molt lluny? Tots junts ens hem posat a buscar-lo al parc del costat, entre els arbres, troncs i fullaraca....i l'hem trobat amagat sota una muntanya de fulles seques!!! Quina il.lusió! L'hem abrigat de seguida i  i contents amb el nostre Tió hem tornat cap a la Llar, que ja era hora de dinar i teníem molta gana!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La gallineta pica, pica, pica..la gallineta...

Aquesta setmana en "Foxy" ens ha portat moltes sorpreses! Primer hem cantat la cançó de "Good morning" i ens ha saludat un a un, tot seguit ens ha portat unes targetes amb petjades d'animals de granja on havíem d'esbrinar quin animal era, hem après els noms amb anglès i després hem hagut de trobar les seves parelles. Ho hem fet molt bé!! Tot seguit ha vingut en "Baby foxy"  que ens ha presentat la sessió d'"Expressió Artística": hem pintat.....amb...plomes de colors!! Abans de passar a l'acció hem preguntat als Petits Terraprims quins animals tenen plomes i quins no..a través de diverses imatges: gallines, oques, porcs, vaques, ànecs..... Hem sucat les plomes a la pintura de colors i les hem utilitzat com a estris per a pintar!! Què divertit!! Podeu veure les nostres obres d'art a l'entrada!! Els més petitons també hem gaudit experimentant amb la pintura i les plomes.....i la Laura i la Gemma ens han fet pessigolles amb e…

Estrenem la Unitat Didàctica "Els carrers del meu poble"!!

Li donem la benvinguda a la primavera realitzant un mural ple d'esquitxades de colors vius i llampants: groc, vermell, verd, taronja, rosa, lila........Què bé ens ho passem pintant amb els pinzells, amb les mans, barrejant els colors, estampant, realitzant traços enèrgics sobre el paper......Per finalitzar hi posem tots els animalons i insectes que han arribat amb la primavera: abelles, marietes, formigues, cargols, erugues, papallones........Quin mural més bonic i alegre ens ha quedat!!  Aprofitant l'arribada del bon temps i el sol que feia aquest matí hem fet una sortida a l'entorn més proper: els carrers del nostre poble!! Visitem els carrers del nostre poble i observem els canvis que es produeixen amb l'arribada de la primavera: els arbres, les flors, el sol, els insectes... Observem els carrers, les cases, les botigues, els cotxes, .....Busquem senyals de trànsit amb formes geomètriques diferents (quadrat, rodona, triangle) i les fotografiem per observar-les a la ll…

Pintem amb el cos!

Aprofitant l'estiu, el bon temps i les nostres infinites ganes de descobrir tot el que tenim a l'abast avui, els Petits Terraprims han pintat amb el seu cos! Si, si, ho heu llegit bé, hem pintat amb el cos: sense paper ni pinzells, sinó amb mans i panxes!! Una vegada hem entrat a l'espai que hem dedicat a la pintura ens hem assegut i hem començat a manipular, tímidament la pintura. Ben poca estona ens ha fet falta per començar a pintar-nos braços, cames i inclús cares! També hem pogut comprovar com es barregen els colors i és que hem quedat tots pintats de color rosa!

Us deixem les fotos perquè pugueu veure vosaltres mateixos la feinada que hem tingut avui!