Sortim a buscar el nostre Tió!!

Els Petits Terraprims hem anat d'excursió pel poble i ens ho hem passat d'allò més bé!!!

Al matí quan hem arribat a l'escola, hem trobat un missatge al telèfon del Tió i que ens deia que s'havia perdut i no sabia a on era. Que estava per Camallera però no sabia trobar el camí de l'escola. Així que hem agafat les jaquetes i tots junts hem anat a la seva recerca.

Hem passat per la peixeteria i allà la tia de l'Alex ens ha dit que no hi era i que preguntéssim a la carnisseria. Una vegada allà, el carnisser ens ha dit que ell no l'havia vist i tot moixos hem continuat el nostre camí fins arribar a la costurera. La senyora molt amable ens ha saludat i ens ha dit que ella tampoc el tenia. D'allà hem anat a la fruiteria a on hem demanat si savien a on era el tió perquè estava perdut i el senyor de la botiga ens ha dit que no havia vist res de res. Uff i a on deu ser el Tió? A on està?? ens anàvem preguntant. Per fi hem sabut alguna cosa!!! La farmacèutica ens ha dit que el Tió havia dormit a la farmàcia i fins i tot que s'havia menjat una mandarina! Què bé!!! Ja tenim una pista! Però ara allà no hi era... a on devia anar??? Potser ha agafat un tren i està a l'estació??? Apa som-hi cap al Bar Lluís!!! Allà l'Esther ens ha dit que tampoc l'havia vist però que li demanéssim al planxista. Allà ens han dit que no tenien el tió i que potser estava al bosc. Com que el bosc quedava un xic lluny, hem decidit anar al parc de les oques doncs potser estava amagat pels arbres. I així hem fet! Hem anat amb les oques i tot i que els hi hem cantat cançons, elles no ens han dit res de res i han marxat cap a casa seva. Ohhh i ara què??? Hem decidit passar per l'oficina de correus, a veure si la cartera que ho sap tot ens savia dir a on era el tió i... si si, si que ho sabia!!! Aquest matí ha vist el Tió i li ha demanat a on era la llar i ella li ha explicat. Així que hem marxat tot contents cap a la nostra escola i allà... ben amagadet entre les fulles, ha sortit una maleta viatgera i a dins hi havia... EL TIÓ!!!! 

Què contents que ens hem posat tots!!!! L'hem ben abrigat amb la bufanda i la barretina, li hem preparat el seu plat i una mica de menjar. I finalment li hem cantat la seva cançó "Tió, tió, caga turró..."I ell estava molt content!!!

Les nostres educadores estan molt contentes perquè ens hem portat molt i molt bé. I també volem agrair a tota la gent del poble la seva col.laboració!!


Comentaris

Entrades populars